Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Jens Arentzen
Ledige pladser

Broken Connections v/Jens Arentzen

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

BROKEN CONNECTIONS
Foredrag v/Jens Arentzen
Få sat tingene på hovedet, og indse hvordan vi langsomt, og uden at tænke over det, er kommet til at fordømme og skampåføre børn, unge, familiemedlemmer og medarbejdere, som får sygdomme, diagnoser og krav de ikke kan leve op til. Vi sender dem til psykolog, til psykiater, i specialklasser og i arbejdsprøvninger - de er forkerte, mangler viljestyrke og skal rettes op - og vi tænker slet ikke på, at vores børns ADHD, vores unges selvskade og medarbejdernes depressioner eller stres måske er tegn på et samfund, der har mistet kontakten til dét essentielle - ikke på manglende viljestyrke og modstandskraft - og at dét blir man syg af.

Om Jens Arentzen:
Udover sine foredrag har Jens stor erfaring som underviser fra Filmskolen, Danmarks Radio og samtlige elevskoler i landet. Jens er skuespilleruddannet, og i den brede offentlighed er han nok mest kendt for sin rolle som Ulrik i ”Matador” samt i ”Én gang strømer”. Derudover er han medforfatter og instruktør til en lang række danske film som fx ”Flamberede Hjerter”, og har også lavet en del egne produktioner, bl.a. ”Blomsterfangen” og ”Solen er så rød mor”.
Jens Arentzen er, i kraft af sin baggrund og på grund af sit enorme nærvær, en af de førende formidlere inden for skuespilsteknikker, kommunikation og nærvær.

Sind og AOF Randers sætter fokus på det skrøbelige sind gennem en række foredrag i denne sæson
Under #BRYDTABUET kom der stor fokus på det uperfekte, komplicerede og udfordrende liv. Der blev inviteret med til hverdagen bag facaderne og der blev vist nuancer af, hvordan livet også kan tage sig ud. Mange af os har ”noget”, der udfordrer os i hverdagen, men graden og kompleksiteten af disse udfordringer kan være meget forskellige. Lige fra dagligdags bekymringer og let melankoli til invaliderende angst, dyb depression og skizofreni.
På trods af en spirende åbenhed i samfundet og den offentlige sfære, er psykisk sygdom stadig omgærdet af et stort tabu og mange mennesker holder deres udfordringer skjult af frygt for stigmatisering og fordomsfuldhed.
Sind og AOF vil gerne åbne en dør til det komplicerede liv ved, at lade en række mennesker åbent og ærligt fortælle om deres liv og hvordan de har fundet vej, til en meningsfuld tilværelse med indhold og glæder.
Kom og hør personlige hverdagsberetninger, få viden og indsigt i psykisk sårbarhed. Måske finder vi ud af at der i psykisk sårbarhed er en psykisk styrke, som vi kan lære at bruge. Bliv klogere på andre og måske også på dig selv!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-01-2020, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13723
Adresse VIA University College
Jens Otto Krags Plads 3
8900 Randers C
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.