Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Lene Beier
Ledige pladser

Kærlighed på skærmen v/Lene Beier

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00


KÆRLIGHED PÅ SKÆRMEN v/Lene Beier

Det handler om TV - rigtig meget endda.
I foredraget "Kærlighed på skærmen" fortæller Lene Beier om, hvordan man skruer et godt reality program sammen - herunder hvordan man fra TV-produktionens side passer på deltagerne, der er med i programmet. Hun kommer samtidig omkring de mange personlige overvejelser, man gør sig i forbindelse med programmerne.

Hun tager publikum med bag kameraet på de populære programmer som Landmand søger kærlighed, Hund søger hjem, En stor dag på Godset og Hjem til gården og giver sjove anekdoter fra optagelserne og livet på landevejen.

Lene Beier bringer også sig selv ind i foredraget - om hendes karriereskift fra skolelærer til TV-vært, hendes deltagelse i Vild med dans samt selv-bygger programmet Beier bygger.


OM
Lene Beier startede sin karriere som TV-vært i 2013 på TV2 Fri, hvor hun på programmet Frihuset delte værtsskabet med Cecilie Hother og Thomas Uhrskov. Efterfølgende er det blevet til værtsroller på programmer som En stor dag på godset, Klar, Parat, Sy, Mit frirum, Kurs mod fjerne kyster - ekstra, Mit livs eventyr og ikke mindst Landmand søger kærlighed.

I 2015 var hun sammen med Morten Ankerdal vært på det royale bryllup mellem prins Carl Philip af Sverige og prinsesse Sofie, og i 2016 deltog hun i TV2’s populære program Vild med dans.
Lene Beier er ved Billed-Bladets prestigefyldte TV-GULD prisfest kåret af bladets læsere som Årets stjerneskud i 2014 og Årets kvindelige underholdningsvært både i 2016 og 2017.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-12-2019, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13722
Adresse VIA University College
Jens Otto Krags Plads 3
8900 Randers C
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser