Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Allan Olsen
Ledige pladser

Jeg tog en anden vej v/Allan Olsen

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Jeg tog en anden vej
Foredrag v/Allan Olsen
I dette foredrag kan du høre skuespilleren Allan Olsen fortælle om, hvordan han kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.
Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.
I Allans bog “Jeg tog en anden vej” (2018) fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester. I 2018 kunne han fejre sit 40-års jubilæum som skuespiller. I Allans foredrag får du lov til at høre den omvæltende livshistorie live.
Allan Olsen giver i foredraget et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: “Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”
Glæd dig til at høre en gribende fortælling om Allans op- og nedture i dette foredrag.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-12-2019, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13726
Adresse Hadsten Idræts- Og Kulturhus Sløjfen
Evald Tangs Allè 45
8370 Hadsten
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Favrskov

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.