Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Gitte Larsen
Ledige pladser

Tal om døden- det er så livsbekræftende....

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Tal om døden - det er så livsbekræftende/ Foredrag om sorg, tabu og taknemmelighed

I 1996 mistede Gitte, som 28-årig, sin 20 måneder gamle søn ved en traktorulykke. Hun vil bl.a. fortælle om, hvad hun gjorde som hjælp til selvhjælp for at blive mødt i sin sorg, og hvordan hun i nogen grad selv formåede at sætte sin ramme, da sorgen pludselig ramte hende. Det kunne hun gøre, fordi hun på forhånd vidste, at døden har berøringsangst og tabu til følge, og at hun derfor nok med stor sandsynlighed ville blive forsøgt undgået. Gitte ville mødes, ikke undgås.

De nærmeste pårørende satte også en ramme, og begge rammer var med til at gøre op med tabuet. Gitte vil også fortælle, hvor kompleks hun opdagede, at sorg er. Hvordan hun lever med sorgen, og hvad den har gjort ved hende. Hun fortæller også om vejen til, hvordan hun i dag er i stand til at se og bruge de gode ting, som ulykken også førte med sig.

Gitte vil gerne være med til at gøre op med tabu omkring sorg og lidelse. Hun har et ønske om at give lys og håb og inspiration til mennesker i sorg og deres pårørende.

Det vil være en kombination at få konkrete værktøjer samt dialog undervejs.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-09-2019, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr12930
Adresse Helligåndshuset
Erik Menveds Plads
8900 Randers C
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.