Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Mikkel Beha Erichsen
Ledige pladser

Mikkel og den hvide verden

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Foredrag af Mikkel Beha Erichsen
Mikkel og den hvide verden
Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.
I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-02-2020, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13727
Adresse Hadsten Idræts- Og Kulturhus Sløjfen
Evald Tangs Allè 45
8370 Hadsten
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Favrskov

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.