Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Jim Lyngvild
Ledige pladser

Fra højtråbende realitystjerne til storsælgende købmand

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Hør et anderledes foredrag om iværksætteri.Om at turde hvor andre tier, og om at ruste sig til fremtidens shitstorms vedaltid at være et skridt foran. Og så om hvordan man får hul på Kina, blot vedat være sig selv, have rundsave på albuerne, farverigt tøj på og en ukueligviking i maven.

Jim Lyngvild er her og der og alle vegne, menspørger man ham selv, er der en klar strategi.

"I dag er verden skruet sådan sammen, atman følger personligheder, ikke produkter. Det nytter ikke at have verdensbedste hammer, hvis hammeren ikke også har en historie og en personlighed”.

Med dette for øje har Lyngvild satvikinge-sejl mod verdensmarkedet, og ser man på hans mediedækning i alt fraKina til USA, har han fat i den lange ende.

Kort sagt, hvordan får man succes i enverden, der konstant er i forandring, og hvor skandaler og sociale medier heletiden tegner linjerne for næste skridt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2021, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr6621211000
Adresse VIA University College
Jens Otto Krags Plads 3
8900 Randers C
LokaleAuditoriet
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Kursusdage

29-09-2021 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.