Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Verner Brems
Ledige pladser

Lav grafiske tryk på ingen tid

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Elsker du at arbejde med farver og sætter en ære i at få en personligt stil frem i din trykte kunst? Så kom på sommerkursus i collografi og xerolitografi.
Vi arbejder med dybtryk (collografi), hvor vi kan sætte vores personlige præg på trykpladen, og vi laver plantryk (xerolitografi), hvor vores resultat bliver smukke, flerfarvede tryk.
Det er enkle teknikker, som alle kan være med på i løbet af ingen tid. Fremstillingen foregår fuldstændig uden kemikalier, så du skal ikke være bange for hverken dit helbred eller vores miljø.

BEMÆRK: Du betaler 40 kroner for trykfarver og andre fællesudgifter direkte til underviseren.
Herudover må du regne med en udgift til eget forbrug af papir og andet.
Medbring selv 12 ark akvarel- eller kobbertrykspapir, papirvægt 180 - 230 gram (format 21 x 30 cm deromkring) eller kontakt underviser på mail, hvis han skal købe det for dig (det koster 35 kroner for cirka 12 ark).

Om underviseren:
Verner Brems er billedkunstner og designer med eget firma. Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Kunstnere for fred. Verner er uddannet på Designskolen i Kolding og har studeret ved Kunstakademiet i Krakow, og han har tidligere afholdt portrætkurser ved Kunstmuseet Trapholt og til AROS.
Han har oprindelig en håndværkeruddannelse som smed.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-06-2020, kl. 10:00

Ugedag
Holdnr1145
Adresse AOF Huset
Odinsgade 4
8900 Randers C
LokaleBilledskolen
Holdtimer13
Antal mødegange2
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.